НАЗК
UA 01103 Київ Бульвар Дружби Народів, 28
support@nazk.gov.ua
+38 (044) 200-06-94
logo
A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Меню
Офіс розбудови доброчесності при НАЗК бере участь у Тижні Відкритого Уряду
Офіс доброчесності
Просвіта. Взаємодія
Блог
18 Травня 2021
|
Офіс розбудови доброчесності при НАЗК бере участь у Тижні Відкритого Уряду

Офіс розбудови доброчесності при НАЗК бере участь у Тижні Відкритого Уряду

Офіс розбудови доброчесності при НАЗК проведе серію онлайн-обговорень у рамках Тижня Відкритого Уряду.

«Забезпечення прозорості та підзвітності державних інституцій неможливе без відкритих даних та доступу громадськості до інформації. І ми готові ділитися досвідом у цій сфері. Одним із ключових напрямів роботи Офісу є взаємодія з громадськістю та розбудова сталих партнерств, бо лише посилюючи один одного, ми стаємо ближчими до успішної реалізації антикорупційних ініціатив.

Ми з радістю долучаємося до Тижня Відкритого Уряду. Для нас це ще одна можливість розповісти більше про наявні інструменти доступу до публічної інформації, зокрема про Реєстри, власником та адміністратором яких є НАЗК, поділитися досвідом взаємодії Агентства з громадськістю та поговорити про можливості співпраці громадянського суспільства та НАЗК», — переконана керівниця Офісу Вікторія Козаченко.

📆 На вас чекають такі обговорення від Офісу:

  • 16:00, 18 травня — «Як громадські ради контролюють діяльність органів влади».
  • 16:00, 19 травня — «Як громадянам використовувати інформацію з Реєстрів НАЗК».
  • 16:00, 20 травня — «Точки взаємодії та співпраці НАЗК із громадянським суспільством».

🔗 Усі дискусії відбудуться на Facebook-сторінці Офісу.

⏰ Орієнтовна тривалість заходів — до 40 хвилин.

Нагадаємо, Тиждень Відкритого Уряду — можливість для представників громадянського суспільства, бізнесу, експертів та громадян дізнатися більше про механізми та інструменти відкритості, прозорості та підзвітності врядування в Україні, які були впроваджені чи заплановані до запуску в рамках Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».

Тиждень Відкритого Уряду в Україні та в інших країнах — учасницях глобальної Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» триватиме з 17 по 21 травня.

Ініціатива «Партнерство «Відкритий Уряд» була започаткована 20 вересня 2011 року в рамках сесії Генеральної Асамблеї ООН. Відповідну Декларацію Партнерства тоді підписали вісім країн-засновниць — Бразилія, Сполучені Штати Америки, Індонезія, Мексика, Норвегія, Філіппіни, Південно-Африканська Республіка та Велика Британія.