НАЗК
UA 01103 Київ Бульвар Дружби Народів, 28
support@nazk.gov.ua
+38 (044) 200-06-94
logo
A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Меню
Школа доброчесності НАЗК повертається
Офіс доброчесності
Просвіта. Взаємодія
Блог
22 Березня 2021
|
Школа доброчесності НАЗК повертається

Школа доброчесності НАЗК повертається

Офіс розбудови доброчесності оголошує про відновлення Школи доброчесності НАЗК. Навчання для учасників Школи розпочнеться у квітні 2021 року.

Перший модуль, у якому взяли участь 550 учасників, завершився в жовтні 2020 року. У листопаді 2020 року Офіс був вимушений призупинити проведення Школи на невизначений термін через рішення Конституційного Суду України від 27.10.2020.

❗Проведення Школи продовжиться з другого модуля — «Практикум».

До навчання в Школі Офіс запрошує учасників, які за результатами тестування після першого модуля «Лекторій» у жовтні 2020 року були відібрані до участі в наступному модулі.

📌У рамках другого модуля під час онлайн-лекцій учасники прослухають такі теми:

  • електронне декларування;
  • конфлікт інтересів;
  • антикорупційна експертиза.

Кожна з тем розглядатиметься на двох заняттях: теоретичному та практичному. Під час теоретичного заняття учасники обговорюватимуть запропоновану тему з експертами НАЗК. А практичне заняття включатиме інтерактивні вправи, роботу в групах, аналіз реальних кейсів та дискусії.

За результатами вирішених практичних завдань після модуля «Практикум» учасники будуть відібрані до участі в третьому — фінальному —  модулі «Співпраця».

☝️ Сертифікати про проходження Школи доброчесності НАЗК отримають учасники, які пройшли всі три тематичні модулі та виконали практичні завдання.

Переконані, що Школа доброчесності НАЗК буде корисною для професійного розвитку учасників, а знання, отримані під час навчання, вони зможуть використати у своїй роботі.

Нагадаємо, Школа доброчесності НАЗК — це новий формат взаємодії громадянського суспільства та НАЗК. Школа стала продовженням успішної ініціативи «Антикорупційна школа», що в різні роки реалізовувалася Програмою розвитку ООН в Україні, проєктами USAID_ВзаємоДія, USAID_Долучайся! і Міжнародним фондом «Відродження».

Більше про Школу доброчесності НАЗК читайте в розділі “Проєкти” на нашій сторінці.