НАЗК
UA 01103 Київ Бульвар Дружби Народів, 28
support@nazk.gov.ua
+38 (044) 200-06-94
logo
A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Меню
Офіс доброчесності НАЗК шукає школи, які готові до крутих змін!
Офіс доброчесності
Просвіта. Взаємодія
Блог
10 Серпня 2022
|
Офіс доброчесності НАЗК шукає школи, які готові до крутих змін!

Офіс доброчесності НАЗК шукає школи, які готові до крутих змін!

Спільно з партнерами ми розпочинаємо важливий проєкт із трансформації шкільного середовища в Україні. Ми шукаємо прогресивні та відкриті до якісних змін українські школи, аби допомогти сформувати в них по-справжньому доброчесне середовище з найкращими сучасними практиками. 

 

Це пілотний проєкт, а отже, ми відберемо 10 шкіл, із якими розпочнемо роботу вже у вересні. 

 

Що чекає на навчальні заклади, які візьмуть участь у проєкті?

 

  • цікава та активна робота з педагогами: навчальні воркшопи, діалогові зустрічі, підтримка від експертів на шляху забезпечення навчання про доброчесність для учнів;
  • насичений семестр для учнів: освітні курси на тему доброчесності та антикорупції, захопливі позакласні активності, які доведуть навіть найменшим, що бути доброчесним – це круто.

 

Проєкт реалізовує ціннісні орієнтири, передбачені Державними стандартами освіти, зокрема сприяє формуванню громадянських компетентностей, пов’язаних із ідеями демократії, справедливості, рівності, прав людини. 

Тож якщо ви готові до семестру цікавих зустрічей із експертами, інтерактивного навчання, прокачки себе та своєї школи, і звісно, якщо ви готові до антикорупційного навчання й навчання доброчесності через гру, заповнюйте заявку на участь у проєкті за посиланням: https://forms.gle/iQ7NRTHKYtio9r7o6 

 

⏰ Дедлайн заповнення заявки: 30 серпня 2022 року

Приєднуйтеся до хвилі доброчесних змін!