НАЗК
UA 01103 Київ Бульвар Дружби Народів, 28
support@nazk.gov.ua
+38 (044) 200-06-94
logo
A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Меню
Учасники Першої Школи доброчесності НАЗК завершили навчання
Офіс доброчесності
Просвіта. Взаємодія
Блог
27 Травня 2021
|
Учасники Першої Школи доброчесності НАЗК завершили навчання

Учасники Першої Школи доброчесності НАЗК завершили навчання

Офіс розбудови доброчесності вітає учасників Першої Школи доброчесності НАЗК із завершенням навчання.

25–26 травня відбувся третій, фінальний, модуль Школи — «Співпраця», який присвячений темам доброчесності, нульової толерантності до корупції та взаємодії громадськості з органами влади. Під час цього модуля учасники Школи мали можливість послухати виступ заступника Голови НАЗК Івана Преснякова та поставити запитання, які їх цікавили.

Сертифікати про проходження Школи доброчесності НАЗК отримали 36 учасників. Обов’язковою умовою для отримання сертифікатів про завершення навчання було проходження всіх трьох тематичних модулів та виконання практичних завдань.

👥 Загалом участь у Школі доброчесності НАЗК узяли 550 учасників.

«Команда професіоналів НАЗК готова ділитися своїми знаннями із  громадянським суспільством. Тож для програми Школи ми обирали теми, що стосуються діяльності антикорупційної системи та основних інструментів у сфері запобігання корупції. Віримо, що отримані знання будуть корисними для професійного розвитку представників громадськості.

Офіс вітає кожного учасника із завершенням навчання. Сподіваємося, що вони стануть амбасадорами проєкту та спільними зусиллями ми зможемо популяризувати наступні Школи для підвищення обізнаності громадян щодо роботи НАЗК та антикорупційної системи», — зазначає керівниця Офісу Вікторія Козаченко.

‼️ Проведення Другої Школи доброчесності НАЗК Офіс планує вже восени 2021 року. Реєстрація на участь у Школі розпочнеться на початку вересня.

Нагадаємо, Школа доброчесності НАЗК — це новий формат взаємодії громадянського суспільства та НАЗК. Офіс відновив Школу доброчесності НАЗК у квітні 2021 року, після того, як восени 2020 року навчання учасників було призупинене на невизначений термін через рішення Конституційного Суду України від 27.10.2020.

Більше про Школу доброчесності НАЗК та її формат читайте в розділі «Проєкти» на нашій сторінці. #назк_взаємодія