НАЗК
UA 01103 Київ Бульвар Дружби Народів, 28
support@nazk.gov.ua
+38 (044) 200-06-94
logo
A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту
Меню
Антикорупційна просвіта стає ближчою: Офіс розбудови доброчесності при НАЗК запускає власну вебсторінку
Офіс доброчесності
Просвіта. Взаємодія
Блог
9 Грудня 2020
|
Антикорупційна просвіта стає ближчою:  Офіс розбудови доброчесності при НАЗК запускає власну вебсторінку

Антикорупційна просвіта стає ближчою: Офіс розбудови доброчесності при НАЗК запускає власну вебсторінку

9 грудня, у Міжнародний день боротьби з корупцією, Офіс розбудови доброчесності запускає власну вебсторінку.

Офіс розбудови доброчесності є новим програмним напрямом Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) і був створений після перезавантаження Агентства. Офіс відповідає за просвітницьку та навчальну діяльність, а також взаємодію з громадянським суспільством. Місією Офісу є запуск змін для розбудови доброчесного суспільства.

“Доброчесність та відкритість є базовими у запобіганні корупції. Офіс розбудови доброчесності активно працює вже з липня 2020 року. І сьогодні ми стали ще на крок ближчими до формування «нульової» толерантності до корупції в суспільстві. Із запуском сторінки ми можемо говорити про те, що Офіс нарешті виходить у публічну площину, а його просвітницькі та навчальні проєкти стануть ще більш помітними для ключових стейкхолдерів”, – наголосив Голова НАЗК Олександр Новіков. 

На сторінці для користувачів вже доступна інформація про наявні проєкти Офісу. А у “Блозі” ми ділитимемося найсвіжішою інформацією, анонсами про події й заходи, аналітичними матеріалами та дослідженнями. 

“У нас з’явився власний голос, і через власні сторінки на сайті НАЗК та у Facebook ми будемо постійно на зв’язку з вами. Сторінка Офісу створювалася так, аби стати надійним помічником у пошуку потрібної інформації та зробити процес навчання зручним для кожного”,  – зазначає керівниця Офісу розбудови доброчесності Вікторія Козаченко. 

Заходьте на сторінку Офісу розбудови доброчесності: prosvita.nazk.gov.ua та стежте за нами у Facebook

Якщо ви зацікавлені у взаємодії з нами, пишіть на скриньку Офісу: prosvita@nazk.gov.ua